Valitettavasti vieläkään en voi esitellä mitään suurempaa valmista käsityötä, mutta ajattelin kuitenkin tarjota vilauksia elämästäni.

1105331.jpg
Minulla on tänään nimipäivät ja sain lahjaksi Pikkumyyn täydentämään Muumi-mukikokoelmaani. Tämä on kokoelman 16. muki. Vielä muutama uupuu siis.

Taustalla näkyvät ihanat Tampellan "piparkakkuverhot" löytyivät viime viikolla kirpparilta viidellä eurolla. Ripustin ne perjantaina ikkunaan ja rakastuin. Niiden seurana tuikkii tähti lievittämässä kaamosmasennusta.
1105346.jpg

1105361.jpg
Yllä oleva kuva ei ole kellarista vaan katonrajasta kirjahyllystäni. Löysin parilla eurolla Karhulan keittiötölkin kirpparilta ja sain Kiertsiltä sille kaveriksi pari lisää. Kaikki lanka ei tosiaankaan mahtunut näihin, joten voi olla että purkkikokoelmani vielä kasvaa...

Toisessa purkissa oikealta on säilöttynä viime viikon lankashoppaukset. Ostin pian Lahden liikkeensä lopettavasta Papurikosta Rosarioksen ihanan pehmeää Happy Baby -lankaa kuusi kerää kahta pitsihuivia varten.

1105376.jpg

Lumitähtiä olen virkannut muutaman, sillä nämä tulevat joulukortteihin, jotka pitäisi saada pian postiin. Lankana Seitsemän veljestä, jota yhteen lumitähteen kuluu noin kolme grammaa. Taidan nyt mennä virkkaamaan vielä loput...