1606086.jpg

Kävin eilen hakemassa lakkini ja juhlin kotona ystävien ja sukulaisten kanssa. Siskon mansikkamekko sai kehuja, samoin tarjoilut. Juhlin omatekemä mekko päällä zetor harteilla. Lämmin ilman tosin sai jättämään huivin pois juhlien aikana.

1606106.jpg


Ihanat lahjat mm. kartuttivat Muumi-mukikokoelmani lähes täydelliseksi. Omistan tällä hetkellä kaikki saatavilla olevat mukit ja muutaman vanhan. Rakkaat sisareni taas sanoittivat minulle kaksi laulua, joista toisessa kerrotaan näin: se tekee neuleita ja blogaa

Toinen laulu taa kuvaa mua näin:

Nyt puikot kädessä

kuvaa kilisee
ja kulauksen
teetä nielaisee
ja tukkaan on laitettu letti
kovaa puhe pulppuaa...

Äiti lahjoi minua ihanan neuleaiheisesti. Sain Knit picksin Harmony-sukkapuikot sekä pyöröpuikkosetin. Jahka noiden avulla löytyisi neuleinspiskin kunnolla.

1606151.jpg

Kanssabloggaaja Särmä yllätti minut myös iloisesti. Sain kauniin kassin, sievän mukin ja aivan ihanaa lankaa (kaksi kerää oranssia La Alpacaa sekä kaksi kerää aivan ohutta mohairia). Paljon kiitoksia!


Käsityönopettajakoulutuksen soveltuvuuskokeisiin on vajaat kaksi viikkoa. Olen saanut hieman vinkkejä yhdeltä alan juuri valmistuvalta maisterilta ja yhdeltä ylioppilaalta. Ennakkotehtävän suhteen on kiireinen viikko tulossa. Yritän kuitenkin tsempata itseäni, sillä haluan vakuuttaa itseni ja etenkin haastattelijat siitä, että ala on se, jolle todella haluan.

edit. Muistin juuri, että otuksen käsin tekemä värttinä jäi kuvaamatta. Siitä myöhemmin, kunhan innostun kehräämään.