Korvatulehdus alkaa antibioottikuurin myötä hellittää, joten tänne kuuluu ihan hyvää. Käsityöt eivät vaan oikein etene ja on kiire.

Minulla oli perjantaina syntymäpäivä. Saa arvata paljonko täytän. Epävireisesti ja köhien vain yhden säkeistön onnittelulaulua laulaneet siskoni antoivat minulle tällaisen paketin:
571747.jpg
Josta löytyi säästöpossu, jonne voin kerjätä rahaa myöhemmin. En tiedä vinkkako tämä siitä, että käsityöt ovat mieluisampaa kesätekemistä kuin kesätyöt...
571810.jpg


Puutarhassamme on nähty myyrä!
571820.jpg
Myyrä muutti meille lauantaina, kun sain Otukselta paketin. Ihaninta paketissa olivat juuri sopivat kassinkahvat (jotka ovat kuvassa myyrän kainalossa). Olin valittanut nimittäin, ettei sellaisia löydä mistään. Otus oli sitten tehnyt sellaiset  minulle itse ja aikaa kului kuulemma viisi tuntia. Ovat vielä hienosti kaksivärisetkin, kuulemma vaahteraa ja mahonkia.
571824.jpg

Hiiruska oli saanut huivivinkkauspakettinsa tänään. Tässä vielä kuva sisällöstä elikäs apinakortti, kolme kerää Floricaa ja Geishaa. Kiva, että oli mieluinen!
571836.jpg

Yritän väsätä kolme neuletakkia enemmän tai vähemmän samaan aikaan, saa nähdä koska valmistuvat. Voi siis olla, että blogirintamallakin on hiljaiseloa kiiruiden takia.