Tänään kun tulin koulusta kotiin, odotti minua kotona kaksi postiyllätystä. Toinen oli lievää kettuilua rakastavalta kaverilta eikä siitä sen enempää. Toinen oli kuitenkin aivan ihana yllätys salaiselta neuleystävältäni :)
447815.jpg
Awww... Aivan ihana siilikortti :) Siilit on suloisia. Tuommoinen olisi ihana painokuvionakin.
447821.jpg
Lisäksi paketista löytyi salmiakkia - nams, se päätyy kohta parempiin suihin :P, heijastinlankaa (pääsen kehittelemään neulotun/virkatun heijastimen :) ) sekä ihana kissatilkku. Tuo tilkku taitaa tarkoittaa sitä, että täytyy lopettaa jahkailu ja ommella itselle (taas) kangaskassi - niitä kun ei koskaan ole liikaa eli niitä on aina liian vähän :D Kaiken lisäksi kortissa lupailtiin tälle kuulle vielä toista pientä yllätystä :)

Suurkiitokset paketista SNY!

Kuulumisia vielä sen verran, että sunnuntaina aloitettu otuksen villapaidan hiha on valmis. Seuraavaksi pääsen hankkiutumaan eroon lopuista vaaleanpunaisista wooleista. Niistä nimittäin pitäisi syntyä äidille Sagittaria-huivi.
Niin ja pikkusiskolla on jo toista päivää käytössä kevätpipo, joka valmistui sunnuntaiaamuna. Valitettavasti en vain ole vielä saanut kuvaa aikaiseksi (eli ehtinyt nähdä siskoa ja pipoa sopivaan aikaan).

edit. klo 21.00
Apua kaivataan! Mistä tota heijastinlankaa saa? Kysyi nimittäin käsityönopettajatuttavani, jonka tapasin tänään. Hän on metsästänyt tuollaista lankaa koko alkuvuoden eikä vielä ole tärpännyt. Omastani en suostu luopumaan :D