Psykologian kirjoituksiin on jotakuinkin viikko, yhteiskuntaopin kirjoituksiin kaksi ja puoli. Lukemiset on hyvin vaiheessa. Partiopiirin lehden DL iskee alkuviikosta ja puhtaaksi kirjoitettavaa olisi monessakin projektissa paljon. Minua väsyttää, eikä mikään kiinnosta. Neulomisetkin on siis aika vähissä.

Eilen tosin valmistui kunnon talvipipo oranssista Novitan Maxi mohairista, joka löytyi varastojen kätköistä. Siitä ei vielä ole kuvia ja suunnittelen kaveriksi lapasten tekemistä. Jos jaksais. Pari viikkoa sitten valmistuneesta hameestakin lisään kuvia sitten kun jaksan silittää sen ja pukea päälle.

Lankaherkkuja kyllä löytyy:
888556.jpg

Kilo ruskeaa Novitan bambua siirtyi lankavarastooni viime viikolla isän avustuksella. Otuksen joululahja syntyy tästä, ainakin toivottavasti. Myös kiekko virolaista syksyväristä hahtuvaa tuli vastaan yksi päivä ja haluaisi kovasti huovutetuksi laukuksi. Sitäkin varten pitäisi neuloa mallitilkku ja pestä se. Liian iso homma just nyt. Kilo kasvivärjättyjä lankoja haluaa myös päivänvaloon lanka-aarrearkusta. Varastojen kätköissä on myös laatikko ihania vihreitä, jotka haluavat päätyä sukiksi ja villapaidoiksi ja...

Ideoita siis on, hermoja ja aikaa toteutukseen ei. Odotan lokakuuta, jos silloin vaikka syntyisi jo jotain suurempaa.