"Suuri suunnitelma" on asuinseudullani aihe, joka on esillä viikottain. Itsellänikin on tällä hetkellä pari hieman suurempaa suunnitelmaa. Täällä on nimittäin alettu harrastaa prosessineulontaa. Tai no, prosessikäsitöitä ylipäätään.

Joku saattaa ehkä vielä muistaa aiemmin esittelemäni kärmeksen.
915460.jpg
Entinen sukkalankakärmes alkaa pikkuhiljaa muistuttaa torkkupeittoa. Tämä työ on pirun koukuttava ja vie kovin paljon aikaa. Leveyttä työllä on 30 senttiä eli noin kuudennes on jo valmiina. Kuvaan änki mukaan avustaja, joka suorastaan kuolasi peitontekelettä.

Kesällä kasvivärjätyistä langoista olen pikkuhiljaa alkanut kypsytellä uutta projektia. Suunnitelmat näyttävät tältä:
915464.jpg
Ruutupaperituherrokset eivät valitettavasti näy kunnolla, mutta innoituksen tähän puseroon sain Jatan ihanasta sliparista. Mallineuleet ja kokomääritys on vielä hakusessa, mutta kysehän onkin prosessineulonnasta.

Kuvan langoista vielä sen verran, että ne ovat ylhäältä alas maitohorsma-vuohenputki vaaleanharmaalla. valkoisella ja tummanharmaalla pohjalla sekä kuusen käpy tummanharmaalla pohjalla.

Pääsin suhteilla vähän kurkkimaan Novitan kesäuutuussuunnitelmia. Ne, jotka ihastuivat Bambuun tänä keväänä saavat neuloa sitä ensi keväänäkin, jopa kahtena laatuna! Uutuusväreissä oli myös minun lemppareitani: Vihreää ja oranssia (appelsiinia).