Möhöö. Mulla on ennätysmäärä projekteja kesken. Siskon siniraidallinen neuletakki on vaiheessa, koska raglankavennukset eivät oikein asetu ja en haluaisi purkaa. Oranssi bolero on vaiheessa, koska en ehkä sittenkään laita sitä kevätjuhliin. Eilen aloin uutta projektia, sillä haluan otuksen ylppäreihin siistit vaatteet ja uuden neuletakin. Isä toi sopivasti ihan nättiä lankaa.
556442.jpg
Lanka on kotiväkeä, ei siis woolia kuten alkuperäisessä ohjeessa. Sopii mielestäni malliin melko hyvin. Langan kiilto on ihana, mielestäni ylellinen. Toivottavasti tämä takki onnistuu kerralla, sillä toukokuun loppuun ei ole niin hirveästi aikaa. Malli on Novitasta kevät 2006

Tänään istuin kaverien kanssa ABC:llä (jossa en käy juuri koskaan) ja neuloin ja juttelin kaverini Suomeen käymään tulleen saksalaisen kaverin kanssa. Siksi olen jo noin pitkällä.

Olen käynyt lauantaina Menitassa ja eilen Novitan tehtaanmyymälässä ja silti olen ostanut vain 250 grammaa lankaa. Menitasta mukaan tarttui 100 grammaa Limonea oranssiin boleroon ja Novitan tehtaanmyymälästä 150 grammaa yllätyslankaa...

Tänne kuuluu muuten huonosti. Kolme viikkoa enemmän tai vähemmän kipeänä ollut korva on nyt kunnolla kipeä ja siinä tuntuu painetta. Toivottavasti pääsen huomenna tai ainakin ennen perjantaita lääkäriin.