Huih, onpa tullut päivitystauko...
Mitään ei oikeastaan ole valmistunut, sillä koulukiireet ovat haitanneet neulomista. Alkukuusta aloitettu neuletakki ylioppilasjuhliin on kyllä itse asiassa valmis, mutta siitä ei ole kuvia. Sadesää haittaa kuvaamista.
Siskon siniraidallinen neuletakki on ufoutunut (raglankavennukset!) ja oranssi bolero Limonesta menee purkuun. Totesin, ettei malli ole sittenkään kiva ja ettei virkkaus ole oikein minun juttuni. Lanka saattaa päätyä kesätopiksi, mallikin on katsottuna... Lupaan kyllä yrittään tässä loman alkaessa saada keskeneräiset työt valmiiksi, itseä ahdistaa muuten.

Otuksen villapaita alkaa vaikuttaa sopivalta ja melko onnistuneelta kiitos toisen pingotuksen. En ole nähnyt paitaa otuksen päällä pingotuksen jälkeen, mutta toivon hihojen olevan nyt tarpeeksi pitkät. Aion joka tapauksessa antaa paidan lahjaksi, vaikkei se mielestäni täydellisesti onnistunut olekaan.

Ensi viikolla on luvassa varmaankin kassitalkoot. Aion tehdä myyräfani-otukselleni myyräkassin, jossa kuskaan villapaidan juhliin. Tekisi mieli myös tehdä kassi itselle ja muutama siskoille, saa nähdä jaksanko. Sininen pussilakanakin pitäisi löytää tai ommella ja värjätä...

613743.jpg

Kokeisiin lukemisen lomassa (yritän oppia maailmanuskonnot maanantaiksi) on syntynyt juhlalaukkua ihaniin kahvoihin. Mallineule on kaksinkertaista helmineuletta ja lankana vaaleanvihreä Kotiväki kaksinkertaisena. Tykkään, tulee nätti pinta ja on helppoa neuloa! Kuvassa oleva kukka on vaaleanvihreän juhlaneuletakin kiinnityssysteemi, mutta laukku tulee varmaan saamaan toisen samanlaisen kukan koristeekseen.

SNY-vaihto elelee viimeistä viikkoaan. Oma Snyni ei ole vielä paljastanut itseään enkä minäkään ole vielä saanut viimeistä pakettia postiin. Vielä siis odotellaan jännityksellä...