...sanoi otus kun näki viimeisimmän tekemäni neuleen päälläni. Ehkä mä pyrin yhtenevään pukeutumisväritykseen mieheni kanssa.
Neule valmistui lähes viikko sitten, mutta bloggaaminen on jäänyt kun sopivaa kuvauskeliä, -aikaa ja kuvajaa ei ole ollut.
985065.jpg
Hihatin
Malli: oma, idea Nice Factorilta
Lanka: 7 veljestä moniraita 220 grammaa varastosta
Puikot: pyörö 4

Ihanan aivoton neule, joka valmistui parissa partiokokouksessa ja kurssilla yhteensä vajaassa viikossa. Väri on ihan kiva ja tuo on helppo ja mukava lämmike näin syksyllä. Jonkin verran olen tuota jo pitänyt. Alle paidaksi pitäisi keksiä jostain vihreä t-paita, eloan paidat houkuttelevat...
985095.jpg
Takaa neule näyttää tältä. Se on ehkä aavistuksen pieni ja laiskana en ole vielä jaksanut kastella ja muotoilla neuletta. Laiskuutta oli myös se, etten jaksanut kohdistaa raitoja. Mahdolliseen seuraavaan, sisarelle tulevaan versioon teen kyllä tuon "vartalo-osan" reunukset jälkikäteen, kun tämän mallin helmineulereunus ei tahdo asettua kauniisti.
985116.jpg
Menossa on söpistelyn alkeet - kyllä mä joskus sittenkin taidan oppia käyttämään hameita ja korollisia kenkiä.

Meille on myös muuttanut armeijanvihreä purkulankahirviö.
985121.jpg
Vihreää Floricaa, joka pyrkii muotoutumaan pitsihuiviksi. Kolme keskeneräistä työtä tällä hetkellä - lisäksi tietysti loppusilausta vaille olevat Söderat. Nekin toivottavasti valmistuvat pian, vaikka kaikki vapaa-aika tällä viikolla kuluneekin alkavaan Partiolaisten adventtikalenterimyyntikampanjaan.