Tämän neuleen tekeminen tuntui kestävän ikuisuuden. Nopeaksi jamboreematkakäsityöksi suunnitellut sukat valmistuivat vasta syyskuun lopulla ja saivat kumi- ja satiininauhat vasta viime viikolla. Minun myös piti alunperin värjätä sukat ruskeaksi, mutta ne jäivät lopulta luonnonvalkoisiksi.
1009606.jpg
Suunnittelin näitä ylioppilasmekon kaveriksi, mutta siihen ne tuskin päätyvät. Sievät korkokenkäni nimittäin ovat liian pienet näin paksujen sukkien kanssa.
1009626.jpg
Södera-sukat
Malli: Vilman Södera-sukat omin virhein
Lanka: luonnonvalkoinen vuosikertakotiväki reilut sata grammaa
Puikot: sukkapuikot 2,5 kait

En tiedä, kuka näitä lopulta päätyy käyttämään. Kuvassa siskoni jaloissa ne näyttävät kivalle ja kenties toinenkin sisareni on halukas adoptoimaan nämä. Itse tykkäisin näistä ruskean kierrätyshameen kanssa - kaveriksi pitäisi kai vaan neuloa luonnonvalkoinen pitsineuletakki...

Syyslomani on puolessa välissä. Sen aikana olen ehtinyt yökyläillä otuksella ja olla mökillä. Olen lukenut pari kirjaa ja tehnyt vähän käsitöitä. Miesten sukat Nallesta valmistuivat neljässä päivässä ja äidille syntyi kierrätyskankaista hame. Muutaman lumihiutaleenkin olen virkannut. Sukat ovat hyshys-joulujuttu ja hameesta kuvia myöhemmin. Huomiseksi yritän metsästää taas ompelumotivaation, sillä tuunattavia vaatteita löytyy kaapeista.