Syksyn kirjoitukset ovat ohi ja ne menivät ihan mukavasti. Ainakin yhteiskuntaopista voi hyvinkin odottaa saavani eximian.

Lukiessani tarvitsen käsilleni jotain tekemistä ja niinpä neuloin laukkua. Laukku tarvitsi kuitenkin vuoren, johon kävin torstaina etsimässä tarpeita kierrätyskeskukselta. Mukaan tarttui kahdella eurolla kahdet housut, hame, paitis ja laukku. Kaikista päätyy jotain tuunattavaksi ja uudelleenkäytettäväksi.

Perjantaina minun piti vuorittaa laukku, mutta päädyinkin ompelemaan hametta. Aikaa kului kuutisen tuntia ja kaikki muu paitsi ompelulanka on uusiokäytössä. Materiaalina on vanha hame ja housut, jotka maksoivat yhteensä euron. Vetoketju on housuista ja sisällä on vyötärökaitaleena pala vanhaa Marimekon kangasta.
944494.jpg
Hame on hieman rytyssä, sillä se on jo toista päivää päällä. Tykkään! Sopii mielestäni kroppaani ja on kauniin värinen. Sitä paitsi tämä hame on kerrankin sopivan kokoinen! Hame koostuu kahdeksasta kaistaleesta, jotka mahtui hyvin leikkaamaan housujen lahkeesta. Kaavat Modasta 3/2004.

En tunnustaudu kenkäihmiseksi, mutta nämä kengät ovat halunneet tänä syksynä aivan ehdottomasti kaappiini (ja käyttöön!) :
944531.jpg944553.jpg
Mustat kengät ostin eilen Seppälästä, kun olivat alennuksessa, ruskeat tarttuivat mukaan jamboreereissulla Kööpenhaminan Biancosta. Molemmissa on muutama sentti korkoa. Matalalta kun lähtee, niin on ylennyttyvä pikkuhiljaa (ruskeat ovat vasta toiset korkokenkäni).

Kuvissa näkyy myös ostamani vihreät sukkahousut. En osannut kaupassa päättää, minkä värisenä nuo ostan, joten otin sitten vihreät, ruskeat ja oranssit. Nyt mikään ei voi enää estää minua käyttämästä hameita! (Älkää siellä kuiskiko sievästä ruskeasta neuletakista, se on jo melkein puikoilla... Tuo hame selvästi vaati sellaisen).