Kaamos ja pimeys uhkaavat ahdistaa välillä. Kun päälle lisätään pieni koulustressi ja ikävä intissä olevaa otusta, olen välillä masennuksen partaalla. Sängystä ylös nouseminen on toisina aamuina tuskaista, mutta tänään nukuttuani pitkään olen optimisti ja ajattelin esitellä selviytymiskeinojani.

Juo paljon kuumia juomia kauniista mukeista. Glögikausi alkoi jo, ainakin meillä.
1062557.jpg
Lahjaksi saatu Marimekon Primavera-muki, joka on tarpeeksi iso.

Lainaa kirjastosta hyvä romaani, joka on pitänyt lukea jo monta kuukautta.
1062560.jpg
Mikael Niemen uusin romaani Mies joka kuoli kuin lohi (Mannen som dog som en lax), jonka aion lukea viimeistään viikonloppuna.

Neulo pirteän värisiä lankoja ja kauniita mallineuleita. Paksut puikot on myös kivat - pikkuneuleita voi neuloa ennen joulua hyvällä omallatunnolla itsellekin.
1062589.jpg
Palmikkoneuletta oransista seitsemästä veljeksestä paksuilla puikoilla.

1062615.jpg
Kaunis ja yksinkertainen mallineule ja nokkosvärjättyä Nallea. Tämän neulominen oli ihanaa. Päätyy pukinkonttiin.

Ihaile tekeleitäsi.
1062601.jpg
Kirjoneulepaidan hihatkin etenevät. Tykkän myös hirveästi tuosta kesällä värjätystä pirteästä langasta. Voimakas keltainen sykähdyttää hämärän keskellä, vaikka toki pidän muistakin värjäämistäni sävyistä.

Ihaile ensilunta tai virkkaa korvikkeeksi lumihiutaleita.
1062631.jpg
Malli talven Novitasta, lankana kaksinkertainen hahtuva, koukku 6, huovutus kuudessakympissä.

Osta jotain kaunista itsellesi.
1062644.jpg
Finlaysonin Huvila-kangas, 15e/metri. Ihastuin kuosiin viime kesänä ja uuden värin bongasin Emilian blogista. Ostin viime perjantaina tätä Kampin Finlaysonilta kolme metriä.
1062651.jpg
Kauniin värinen poolopaita pitää vilun loitolla ja on oivallinen vaatekappale kerrospukeutumiseen. Itse tehdyt helmet sointuvat paitaan hyvin ja pääsivät taas käyttöön.

Ostostelun lomassa näin viikonloppuna pääkaupungissa monta ystävääni - jos minulla olisi mahdollisuus, järjestäisin ehdottomasti kaamoksenkarkoitusillan ystävilleni.

Suunnittele ja haaveile.
1062656.jpg
Villapaitatarpeeni on melko akuutti, joten selailen neulelehtiä ja pengon lankalaatikoita. Tämä väri ja Sabrina-lehden malli 62 inspiroivat. Tykkään kirkkaan värisistä villapaidoista.

Parasta on kuitenkin alkaa pikkuhiljaa suunnitella joululahjoja - ja tietenkin kirjoittaa joulupukille oma toivomuslista. Toivomuslistalleni on päätynyt jo 9 kerää ruskeaa Nallea sekä kokoelmista puuttuvat Muumi-mukit :)

Voimia kaamokseen!