Niinhän se on, että kun pitäisi tehdä koulujuttuja ja olla ahkera, niin muut hommat vie mennessään... Viikonloppuna nimittäin valmistui hiha villapaitaan ja toinenkin on hyvällä mallilla. Neulomisinspis aiheutti tosin sen, että parin koulutehtävän palautusaikataulut venyvät vähän...
Pääsimme myös otukseni kanssa yksimielisyyteen siitä, millaisen paidan hän tulee saamaan. Unohdin vaan valitettavasti mitata sen miehen, joten ihan heti en pääse aloittamaan. Plus tietysti pitäisi miettiä, minkä värisestä langasta paita lopulta valmistuu. Sopiva lanka saattaa löytyä varastostakin, en vaan vieläkään ole jaksanut sinne kaivautua.
Näpräsin heijatinkangasnapin kaverilleni, esittelen sen jahka saan sen kortiksi asti väsättyä. Kohta pitäisi rynnätä autokouluun, ajamisen opetteleminen kun on tämän kevään tavoite. Sieltä joudun ryntäämään käsityöopettajan luokse, ajattelin nimityäin suorittaa käsityödiplomin tenttimällä, koska muuten se ei olisi mahdollista. Täytyy mennä kuulostelemaan innostuuko opettaja ajatuksestani. Toivottavasti kyllä, sillä se olisi yksi askel lähemmäs haavettani - käsityönopettajan ammattia.