Nyt olisi luvassa lisää juttua neuleista.
Tämä ihana neuletakki valmistui ensimmäinen päivä tätä kuuta.
664172.jpg
Kuva on luvattoman huono, mutta parempaa en ole saanut.
Söpistelyneuletakki
Malli:
Novita kevät 2006 malli 36
Lanka: Novita Kotiväki (ohjeessa alunperin wool)
Puikot 3,5 ja 3 pyörö joustimissa
Kiinnitys toimii isolla hakaneulalla, johon kukka on ommeltu kiinni.
Neuletakki on ihan jees, tulee käyttöön ja sopii söpistelykassin kanssa yhteen. Langan vaihtaminen toiseksi aiheutti omat ongelmansa (halusin neuloa takin nimenomaan puuvillasta ja varastoon kertyneestä sellaisesta ja lievän kiireen takia täytyi valita valmis malli) ja neuletta onkin hieman korjailtu ohuella kuminauhalla, jotta kaulus pysyy kuosissa.

Vilautus:
664195.jpg
Oranssi Limone vääntyy palmikoiksi. Luvassa helppo (ja tylsä) kesätoppi. Takakappale on valmis, etukappale odottaa siniraidallisen neuletakin valmistumista ennen kuin päätyy puikoille. Kuvassa pilkottavat takana ihanan väriset silkkihuivit, jotka sain toukokuussa tuliaisina Hongkongista ystäväni käytyä siellä.

Siniraidallinen neuletakki on lopulta kaiken vääntämisen ja purkamisen ja melkein ufoutumisen jälkeen nappilistaa vaille valmis. Lopputulos ei näytä siltä miltä alunperin piti, mutta on kuitenkin ihan hyvä. Kuvia luvassa varmaankin ensi viikolla. Maanantaina ja tiistaina olen kasvivärjäyskurssilla ja sieltäkin yritän saada kuvia. Tänään kävin kaivamassa villalankavarastoa ja pari kiloa seiskaveikkaa taitaa päätyä väripataan. Täytyy vielä miettiä, mitä väriaineita ja kasveja aion kokeilla.