Olen viettänyt taas muutamia päiviä Otuksen luona ja innostunut leipomaankin. Pääsin tutkailemaan Otuksen vaatekaappiakin ja synttäri- ja joululahjasuunnitelmat alkavat hahmottua... Jotain neulottua on miekkoselle luvassa.

Neuleita on valmistunut kaksi:
Kesätoppi itselle:
710159.jpg
Oranssi kesätoppi
Malli: 38 Novita 1/2003
Lanka: Schoeller+Stahl Limone, noin 260 g (väittää vaaka, kuudetta kerää siis jonkin verran)
Puikot:3 ?
Kommentit: Ihan kiva lopputulos, pingottaminen vaan venytti neuletta vähän liikaa ja kädentiet ovat hieman isot. Lanka itsessään oli aika inhottavan kovaa neulottavaa, tosin pysyi sen takia hyvin kierteellä ja kesti purkamista. Harkitsen kahdesti ennen kuin aion ostaa tätä lankaa lisää.

710154.jpg
Teinilohikäärmesukat
Malli: Ullan sateenkaarisukat koko noin 38
Lanka: Kool Aideilla värjätty luonnonvalkoinen 7 veljestä, noin 80 g
Puikot: Sukkapuikot 3,5
Kommentit: Ihana välipalaneule! Langan väri on kiva ja mallineule helppo, mutta hauskan näköinen. Lanka riitti yllättävän hyvin, tosin sukat ovat melko pienet. Otuksen mielestä sukat näyttivät jossain vaiheessa ihan sukellusveneeltä :D, minusta taas lohikäärmeeltä. Otuksen pikkusiskon mukaan ne ovat kuitenkin ihan epälohikäärmeväriset, koska väri on tuollainen teini, joten nimesin nämä teinilohikärmessukiksi.
Nämä sukat menevät ystävälleni synttärilahjaksi, hän nimittäin ihastui langan väriin. Toivon pingotuksen suurentavan sukkia hieman.

Kommentit vielä uusimmasta syksyn Novitasta, jonka sain vasta tänään käsiini:
Öh, karseeta. Tutuille tiedoksi, että toimittaja oli harrastanut vähän liiankin paljon leikkaa ja liimaa -tekniikkaa jutussaan. En mä ihan kaikkea ollut sanonut, kolme asiavirhettä ainakin bongasin...
Tosin 7 veljestä Kantri oli ihan ok ja talvilehteen lupaillut mohairneuleet kiva juttu - sopivaa mohairia kun odottaa paidaksi päätymistä.