Täällä näprätään edelleen ahkerasti joululahjoja, joista en uskalla blogissa hiiskua. Eilen valmistui yhdet lapaset, joihin ihastuin siinä määrin, että suunnittelin ohjeen kirjoittamista, vaikka malli yksinkertainen onkin. Valitettavasti sekin saa odottaa joulun yli. Tässä kuitenkin vilautus:
1089953.jpg
Taidan olla koukussa kirjoneuleisiin.

Villapaita on edennyt lähes kainaloihin saakka ja pian pääsen pähkäilemään hihojen ja pääntien kavennuksia.
1089964.jpg
Tästä jotenkin huomaa, että mulla on leveä lantio ja kapea vyötärö eli kunnon kurvit... Lantiolta vyötärölle on kavennetty noin 20 senttiä. Valitan ettei kuva näytä värejä aivan täydellisesti.

Eilen eksyin siskoni kanssa kiertsille etsimään vielä viimeiset löydöt ennen paikan sulkemista. Nämä tarttuivat mukaan:
1089997.jpg
Ilvestölkki, ruskea pitsiverho, oranssi essu ja kolme minitablettia tms. Kaksi viimeistä otin mukaan ihanan kankaan takia, ilves-tölkki sitä vastoin oli mielestäni kauniin muotoinen. Pitsiverhoa ajattelin laukkumateriaaliksi. Kuvasta puuttuvat pääkallo- ja Muumipappa-rintanapit, jotka ostin työpajasta. Yhteensä ostokseni maksoivat kaksi ja puoli euroa.

1090024.jpg
Säilöttyä vuosikertamohairia. Tästä ehkä tulee pitsihuivi joululahjaksi.

Minulla on koeviikko ja neljä vapaapäivää tällä viikolla. Huomenna suuntaan lähikaupunkiin lääkäriin, joululahjaostoksille sekä kirpparikierrokselle. Saa nähdä, mitä tarttuu mukaan.