Jouluun on vielä aikaa puolisentoista viikkoa. Minä neulon vielä viimeisiä pehmeitä paketteja, sillä ensi viikon aion paketoida lahjoja töissä. Lahjavarastoni on lapasia ja pipoa vajaa.

Ajattelin olla uhkarohkea ja esitellä pari lahjaa. Luulen, että näiden saajat eivät eksy blogiini. Loput kymmenkunta lahjaa paljastan täällä vasta jouluna.
1127011.jpg
Balleristit * 2

Sinihelmiset ystävälle
Malli: oma, varpaista aloittaen (samaa sovellusta kuin aiemmatkin balleriinatossut)
Koko: toivottavasti noin 40
Lanka: luonnonvalkoinen Huopanen 75 g
Puikot: 8
Kommentit: Neulottu kantavahvike ei toimi Huopasella. Se huopui hassuksi möykyksi ja täytyi ratkoa irti. Koristeiden valinta oli vaikeaa ja päädyin lopulta yksinkertaisimpaan.Seuraavat balleristit neulon pienemmillä puikoilla kokeeksi.

Vaaleanpunakukalliset kummitädille
Malli: oma, tällä kertaa nilkasta aloittaen (toimii mielestäni sittenkin paremmin)
Koko: noin 36-37
Lanka: luonnonvalkoinen Huopanen noin 70 g
Puikot: 6
Kommentit: Nämät ovat kolmista tossuista onnistuneimmat. Pienemmät puikot ja tarpeeksi napakka virkkausreunus tekevät näistä hyvät. Koristeet ovat ihanan ällösöpöt, toivottavasti kummitätini tykkää. Seuraavat balleristit ovat varmasti täydelliset...


Mulla on muuten uusi villapaita, joka on tosin ostettu kirpparilta. Malli ja väri olivat nätit ja koko sopiva, joten ostin paidan kolmella ja puolella eurolla sen sijaan että olisin alkanut neuloa vastaavaa. Silti yhä haaveilen, että joululomalla joku neuloisi minulle jo kaamospostauksessa haaveilemani paidan.