Torstaina ja perjantaina tein vielä viimeisiä ylppärilahjoja. Minun piti tehdä ystävälläni batiikkivärjätty pussilakana löytämäni kivan tyynyliinan kaveriksi. Ompelin kiristyslankoja sydämen muotoon kaksi tuntia, mutta pesukone petti minut ja värjäsi solmuista huolimatta kankaan yksiväriseksi. Täytyy siis muistaa ensi kerralla tehdä tiukat solmut. Dylon kuumavärillä onnistui muuten pesukonevärjäys 95 asteessa kun pistin sekaan melkein kilon suolaa varmuuden vuoksi...
Koska en ehtinyt perjantai-iltana tehdä enää ihmeitä, niin ystäväni sai yksivärisen lakanan. Kuvaa tylsästä tekeleestä ei ole.

Toinen onnistuneempi viime hetken lahja meni villapaidan kaverina otukselle, joka tykästyi siihen heti.
634815.jpg
Kuva on jälleen kerran huono ja perjantain kiireessä näpätty, mistä kertoo kuvassa näkyvä sotkukin...
Kangaskassi on kooltaan noin 35*40 cm, kuva on tehty ruutusuurennoksena. Hahmottelin kuvan ensin lyijykynällä ja maalasin sitten ohuella siveltimellä kangasvärein. Maalaamiseen meni pari tuntia yksityiskohtien ja värien sekoittamisen (minulla on vain viisi väriä eli perusvärit) takia, mutta mielestäni lopputulos on onnistunut. Otuksen pikkusiskokin ihastui tähän ja haluaisi itselleen myös myyräkassin. Täytyy katsoa jos ehtisi tehdä.