En ole yli viikkoon kirjoitellut mitään, koska käytännössä mitään erityistä ei ole tapahtunut. Jotain pientä nyt kuitenkin:
Olen toista viikkoa sotaleski. Otus lähti suorittamaan asepalvelustaan ja palailee siviiliin ensi heinäkuussa. Enää vajaat 51 viikkoa siis... Minä suunnittelen otukselle postipaketteja, hemmotteluhetkiä ja villapaitaa :) Sen lisäksi haaveilen ihan likaa kaikista tulevaisuusjutuista, kuten kämpästä, kivasta opiskelupaikasta ja häistä.
Kävin katsomassa varuskuntaa sunnuntaina ja se oli ihan mukavaa. Kurkkusalaatti värinä ei kyllä ole kaikkein edustavin - yritän muistaa, etten tee vähään aikaan otukselle mitään vihreää.

Olen neulonut. Pikkusiskolleni tuleva bolero on toista hihaa vaille valmis. En vaan jaksaisi vääntää sitä, varsinkin kun pitäisi lukea psykologiaa ja yhteiskuntaoppia. Neuletakin valmistuminen siirtynee elokuulle muiden kiireiden takia. Jossain vaiheessa täytyy opetella neulomaan pitsineuletta samalla kun lukee, ettei se jatkossa rajoita lukemisneuleiden valintaa vain sileeän ja joustinneuleeseen.

Sain Pikkumyyltä postia, koska näin vilaukselta kävijälaskurissa luvun 10 000.
743373.jpg
Suklaata, Niiskuneitiheijastin, Kool Aidia oranssina ja keltaisena, kerä valkoista Woolia ja rooibosteetä. Mistäköhän pikkumyy tiesi/arvasi että miellän itseni yleensä muumeista eniten Niiskuneidiksi!
KIITOS!

Tälläinen "kärmes" on nähty puutarhassamme.
743374.jpg
Ensimmäinen havainto: Sillä on siksak-kuvio, onkohan se sukua kyylle!?
Kaikkien hämmästykseksi "kärmes" kuitenkin kasvaa silmissä lähes päivittäin.
Asiantuntijatahot tietävätkin kertoa, ettei kyseessä ole kärmes, vaan aiempina vuosikymmeninä hyvin yleinen virkattu torkkupeitto. Laji on kuulemma läheistä sukua virkatuille palapeitoille ja ollut tänä kesänä runsastumaan päin.