Venyipä blogitauko pitkäksi. Ensimmäinen syy on ollut kiire, toinen se, ettei ole ollut mitään valmista. Nyt kuitenkin pikkuisen kuulumisia.

Tunnustuksia. Paitsi että sain ennen jamboreeta Collanin soljen, olen myös saanut kaksi muuta kivaa juttua.
Pikkumyyltä sain tämän:
810087.jpg

Jonskulaiselta sain tämän:
nice+matters+3.gif
Kiitän ja kumarran. Valitettavasti kaikki suosikkibloggaajani taitavat omistaa jo nämä arvonimet.

Jamboree oli mieletön elämys. Monta uutta kaveria, mielettömästi ohjelmaa ja nähtävää. Myös Suomi-ruoka ja Café Kuksa olivat suosittuja! Jos jotakuta kutkuttaa seuraava jamppi (Ruotsi 2011), niin uutisia voi nuuhkia  virallisilta sivuilta. Itse ainakin vähän haaveilen tuosta leiristä.
Kiva myös kuulla, että Pikkumyy ilahtui kortista :)

Matkalla näin muutaman kaupungin: Hampurin, Lontoon, Chelmsfordin, sateisen Kölnin sekä ihastuttavan Kööpenhaminan. Köpiksestä tarttui mukaan korkokengät ja pörröinen ihanuus. Korkokengät esitellään myöhemmin. Kid mohair löytyi ihanasta ompelutarvikeliikkeestä Handlerista osoitteesta Vingårdstraede 19. Ihkutan väriä. Tästä tulee pitsihuivi isona!

876784.jpg

Koulua. Kilpakirjoituksiin pitäisi lukea, eikä otuskaan ole häiritsemässä, mutta siitä huolimatta ei oikein onnistu. Aikaa vievät jonkin verran myös muut kouluprojektit. Keväällä aion kyllä saada lakin päähäni, mekko on jo suunnitelmissa. Melkein myös tiedän, mitä minusta tulee isona.

Partio. Terveisiä sihteeri-toimitussihteeri-koulutusvastaava-kalenteria-asiamies-laumanjohtaja-pj:ltä. Kiirettä pitää eniten tällä rintamalla. Kuka käski lupautua kaikkeen?!

Neuleet ja muut käsityöt on vaiheessa. Käärme ei kasva, mutta beige bambubolero valmistui tänään. Kuvia on luvassa sitten kun saan neuleen omistajan ylle. Pari viikkoa sitten ompelin vähän ja painoin kangasta. Kangaspainojuttu on Otuksen synttärilahja, joten sen suhteen olen loppukuuhun asti hyshys. Itselleni tein kauan kesken olleen hamosen valmiiksi.
Söderat on vielä kesken, vaikka kunnianhimoisesti niiden piti valmistua jo jamppimatkalla. Takaisin tullessa vaan väsytti liikaa... Nämä teen kuitenkin seuraavaksi valmiiksi.
876785.jpg

Kuitenkin ehkä jo huomenna luvassa lisää blogijuttua teemalla neuleita siskoilleni.